Startskudd på jubileumsåret med Hans-Wilhelm Steinfeld og Christian Borch!

Kjære alle sammen!

Jubileumsåret 2016 er i gang, og vi i DKSF vil feire 125 år på en ærverdig og minneverdig måte. Det nye styret har endret datoen for selve jubileumsmiddagen for å få til et arrangement DKSF og vår historie fortjener.

Som et plaster på såret for at jubileet er utsatt til september kommer de to mest underholdende norske utenriksreporterne til Chateau Neuf den 12.mars! Hans-Wilhelm Steinfeld og Christian Borch vil begge snakke om sine spennende opplevelser som utenrikskorrespondenter.

Steinfeld som i lang tid var stasjonert i Moskva vil starte med et foredrag om Østvest-aksen med utgangspunkt i hans tid i Moskva og frem til dagens situasjon.

Dette blir etterfulgt av Borch som lenge har jobbet i NRKs utenriksredaksjonen med hoved fokus på NATO og Europa. Han vil snakke om den nyliberalistiske politiken som preget Europa og NATO fra 1980 til 2010, samt se på hva veien videre for Europa og NATO vil være.

Etter foredraget kan de som ønsker bli med videre for å ta en pils eller to og diskutere videre.

Fremover vil vi holde dere oppdatert på arrangementer og jubileet via nettsiden, facebook og nyhetsbrev.

Om du ikke fikk nyhetsbrevet som gikk ut til våre medlemmer forrige uke og ønsker å bli medlem ta kontakt på formann@dksf.no.

Vi benytter samtidig anledning til å oppforde de som enda ikke har betalt kontigenten til DKSF til å sette inn 100kr på kontonummer 6094 05 46926 med fullt navn i tekstfeltet. Vi takker for alle bidrag som kan gjøre 2016 til et fabalaktig jubileumsår.

Se Facebook-arrangementet her: https://www.facebook.com/events/1493708404290820/

Sees!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *