Nyhetsbrev fra DKSF – februar 2009

Her er Den Konservative Studenterforenings nyhetsbrev for februar. Nyhetsbrevet sendes ut på epost til medlemmene ca. en gang i måneden.

Torsdagsklubben 5. februar

Du inviteres med dette til DKSFs første torsdagsklubb.

Torsdagsklubben er DKSFs nye faste arrangement som finner sted på Chateau Neuf ca. en gang i måneden. Utover året vil torsdagsklubben inneholde spennende debatter og foredrag med aktuelle studenttemaer.

Denne torsdagen treffes vi bare i glassbaren for å bli bedre kjent i uformelle omgivelser. Nye og potensielle medlemmer er spesielt velkomne!

Nytt styre i DKSF

Som tidligere nevnt ble det valgt nytt styre i DKSF på generalforsamlingen i desember. Du kan lese mer om det nye styret på www.dksf.no.

Det nye styret avholdt styreseminar i januar, og det er lagt opp til et spennende program i løpet av semesteret, og frem mot valget. Informasjon om hva som skjer blir snart lagt ut på våre nettsider.

Karianne blogger på minerva.as

Politisk nestleder i DKSF, Karianne F. Aa. Lundgaard, er en av de som blogger på Minervas nettsider.

Les hennes siste innlegg “Globalallmenningens tragedie” her.

Følg med på de spennende Minerva-bloggene her.

Civita frokostmøte: Statlig eierskap – hva er godt eierskap?

Civita inviterer til frokostmøte på Café Christiania tirsdag 3. februar kl. 08.00-09.30.

I panelet: konsernsjef i Norsk Hydro, Eivind Reiten.

Civita frokostmøte: Forandre for å forandre? – Om irreversible reformer etter valget 2009

Hva er de viktigste reformene som må gjennomføres i neste Stortingsperiode, og hvorfor er de viktig for Norges fremtid? Trenger Norge en ny regjering eller bør vi beholde dagens? Det er spørsmålene som stilles når Civita inviterer til nytt frokostmøte på Café Christiania onsdag 11. februar kl. 08.00-09.30.

I panelet: Høyres leder Erna Solberg, Venstres nestleder Ola Elvestuen, samt representanter fra Fremskrittspartiet, Arbeiderpartiet og Sosialistisk Venstreparti.

Påmelding her.