DKSF vil ha Ottersen som UiO-rektor

Universitetet i Oslo skal velge ny rektor. Landets ledende studie- og forskningsinstitusjon må ledes av et rektorat med ambisjoner og evnen til gjennomføring sine mål.

Ole Petter Ottersen og hans team har gjennom valgkampen vist seg som det teamet som evner og lede Universitetet i Oslo inn i fremtiden. De har kunnskapen og erfaringen som trengs, og tiltakene som fungerer.

Debattredaktør i Aftenposten, Knut Olav Åmås, gikk like gjerne ut og og konkludert med at “ansatte og studenter ved Universitetet i Oslo er best tjent med å velge Ole Petter Ottersens lag som nytt rektorat ved landets viktigste forsknings- og utdanningsinstitusjon”. Les hele den artikkelen her.

Kvalitet fremfor kvantitet, mer lærer-student kontakt, tilrettelegging for økt studentutveksling, kamp for flere studentboliger, mer relevant evalueringer er bare noen av forslagene de har for studenter. For mer info besøk Ottersens egen nettside her.

DKSF mener at Universitetet i Oslo ikke kan velge en rektor som frykter det beste og kaller det elitisme – med negativt fortegn. Derfor oppfordrer vi alle til å bruke stemmeretten sin, og å stemme frem Ole Petter Ottersen som ny rektor ved Universitetet i Oslo.

Du kan stemme her.

Husk å stem før valgurnene stenger Torsdag 2 april kl 16:00.

Med hilsen styret i DKSF.