DKSF nyhetsbrev – oktober 2008

Her kommer et nytt nyhetsbrev fra Den Konservative Studenterforening. Nyhetsbrev sendes ut ca. en gang i måneden, og ansvarlig i styret er Ole Ueland. Kom gjerne med innspill til hvordan nyhetsbrevene kan bli enda bedre.

Kåre Willoch fyller 80 år

3. oktober 2008 fyller tidligere statsminister Kåre Willoch 80 år. Willoch har i mange år vært æresmedlem i DKSF, og vi stiller oss i rekken av venner og kolleger som gratulerer jubilanten med dagen. Willoch feires med en mottakelse på Høyres Hus.

Det er også blitt laget et festskrift til Kåre Willoch, som er redigert av Kristin Clemet og Harald Stanghelle. Redaktørene har samlet 20 bidrag som omhandler ulike aspekter ved Willochs virke. Blant bidragsyterne er Kåre Valebrokk, Eva Bratholm, Torbjørn Røe Isaksen, Thorbjørn Jagland, Valgerd Svarstad Haugland og Frederic Hauge.

Konservativ torsdag: Er norske medier venstrevridde?

Har Barack Obama allerede vunnet valget? Har norske medier en fetisj for venstresidens kvinner? 9. oktober inviterer vi til konservativ torsdag på klubbscenen, Chateau Neuf. Denne gangen blir det debatt, og temaet er om norske medier er venstrevridde.

I panelet sitter:

– Jan Arild Snoen – mediekritiker og skribent fra Minerva.
– Rune Ottosen – professor i journalistikk ved Høgskolen i Oslo.
– Simen Ekern – debattredaktør i Dagbladet, og forfatter av boken Berlusconis Italia.

Debatten starter klokken 19.00, og er åpen for alle som vil komme:)

Valgvake: 4. nov. velger USA ny president

I forbindelse med presidentvalget i USA arrangerer DKSF valgvake den 4. november. Det blir visning av valgkampsendingene underveis, og stor stemning kan forventes!

Valgvaken starter klokken 19.00, og er åpen for alle som vil komme:)

Etter en lang valgkamp står det mellom demokratenes Barack Obama og republikanernes John McCain, som begge vil ha egne heiagjenger på Betong natten gjennom. Valgkampeffekter og engasjerte tilhengere hører også med.

Bli med for å heie frem din kandidat, og følg valget live på Chateau Neuf ettersom resultatene rapporteres!

Du kan forøvrig følge med på den spennenden amerikanske valgkampen på www.minerva.as.

Omvisning på Stortinget med Oslo Høyre

Har du lyst til å møte stortingsrepresentantene Per-Kristian Foss og Ine Marie Eriksen Søreide på deres egen arbeidsplass, Stortinget? Da har du sjansen onsdag 8. oktober kl 17.00 hvor de vil være vertskap og guider for medlemmene i Oslo Høyre.

Det blir også anledning til en prat over en kopp kaffe og noe å bite i.

Ønsker du å bli med så meld deg på til Tone Berger, epost adresse tone.kallstad_berger@hoyre.no eller til Høyres sentralbord tlf 22 82 90 00. Fremmøte senest kl 16.55 i resepsjonen på Stortinget, inngang Løvebakken.

Civita frokostmøte: Statsbudsjettet 09 – sosialisme eller pragmatisme?

Politikk er konflikt mellom ideer. Ideologiene lever i den politiske debatten, men overlever de møtet med virkeligheten? Spiller ideologiene en rolle for statsbudsjettet? Hvor er sosialismen i Regjeringens forslag til statsbudsjett? Kan vi vente oss et tydelig alternativ i opposisjonspartienes budsjettforslag? Eller er vi i bunn og grunn sosialdemokrater alle sammen, når det kommer til stykket?

Civita inviterer til frokostmøte på Café Christiania onsdag 8. oktober kl. 08.00 – 09.30.

I panelet: Heikki Holmås, stortingsrepresentant for SV, Torbjørn Røe Isaksen, redaktør i Minerva og Ove Vanebo, Formann i FPU.

Hold deg oppdatert

Du kan holde deg oppdatert om hva som skjer i DKSF på våre nettsider. Besøk www.dksf.no.

For å motta invitasjoner og oppdateringer om våre arrangementer bør du også melde deg inn i gruppen vår på facebook. Der finner du alltid oppdatert informasjon om hva som skjer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *