Bli med på laget – vervekampanje!

I mars og april arrangerer DKSF en ny vervekampanje, parallelt med utrolig mye kult medlemstilbud på agendaen! Vi skal ha besøk hos advokatfirmaet SANDS, ginsmaking, representantskap, besøk fra Forsvarsdepartementet, stands på ulike studiesteder og veldig mye annet stilig disse månedene – og vi vil ha med deg! Selve medlemstilbudet som vi vil ha deg med på, finner du her: DKSF – Høyres Studenter Oslo | Facebook.

Vi skal selvfølgelig i 2022 slå Høyres Studenter i Bergen og bli landets største HS-forening! Om du får med deg en venn, søsken eller studiekamerat som har lyst til å bli med i Nordens eldste og beste politiske studentforening, blir du med i trekningen av tre gavekort på 100,- fra Vinmonopolet! Den heldige som verver flest mennesker i vervekampanjen får et supergavekort på 500,-!

Denne linken kan du sende til den du vil verve! Ved å fylle ut innmeldingen og velge “Høyres Studenter” og DKSF blir man medlem: Bli medlem – Høyre (hoyre.no). Det er viktig at du får et skjermbilde med betalt kontingent fra personen du verver.

Krav:
1. Den du verver må være under 26 år.
2. Du kan maksimalt få ett gavekort.
3. Du må sende bilde av betalt medlemskontingent fra den du har vervet til DKSF til dksf@dksf.no.

Vervekampanjen varer til 20. april kl. 24.00.

Hvorfor DKSF?
Som medlem får du muligheten til å bli med å påvirke Høyres politikk, og sette ditt preg på hvordan Norge skal utvikles i fremtiden. Du får mulighet til å delta i samfunnsdebatten og utvikle et unikt nettverk.

Vi arrangerer en rekke sosiale, politiske og faglige arrangementer. Dette i tillegg til å ha skoleringer, gjesteforelesere og andre former for politisk trening.

• et spennende sosialt og faglig medlemstilbud
• muligheten til å lære ferdigheter som er nyttig senere
• muligheten til å delta på studieturer og internasjonale konferanser
• gjesteforelesninger og konferanser med noen av Norges fremste ledere på sine felt