Studiestartkampanje i DKSF!

DKSF – Høyres Studenter i Oslo har nå studiestartkampanje for å verve nye medlemmer! I august og september arrangerer vi ny vervekampanje, parallelt med utrolig mye kult medlemstilbud. Vi skal ha temamøte om finans med DNB, foreningsdager, representantskap for å vedta politikk, åpne styremøter, konservativ pils, stortingsbesøk, karaoke på Syng, stands på ulike studiesteder og veldig mye annet stilig disse månedene – og vi vil ha med deg! Selve medlemstilbudet som vi vil ha deg med på, finner du her: DKSF – Høyres Studenter Oslo | Facebook.

Vi skal selvfølgelig i 2022 slå Høyres Studenter i Bergen og bli landets største HS-forening! Om du får med deg en venn, søsken eller studiekamerat som har lyst til å bli med i Nordens eldste og beste politiske studentforening, blir du med i trekningen av fem gavekort på 200,- fra Vinmonopolet! Medlemskapet koster kun 100 kroner i året og man kan melde seg enkelt inn via Vipps. Alle medlemmer og potensielle medlemmer kan møte på arrangementene våre under studiestartkampanjen.

Denne linken kan du sende til den du vil verve! Ved å fylle ut innmeldingen og velge “Høyres Studenter” og skrive at man studerer i Oslo, blir man medlem: Bli medlem – Høyre (hoyre.no). Det er viktig at du får et skjermbilde med betalt kontingent fra personen du verver.

Krav:
1. Den du verver må være under 35 år.
2. Du kan maksimalt få ett gavekort.
3. Du må sende bilde av betalt medlemskontingent fra den du har vervet til DKSF til dksf@dksf.no.

Vervekampanjen varer til 20. oktober kl. 24.00.

Har du spørsmål til studiestartkampanjen er det bare å ta kontakt med formann@dksf.no.

Hvorfor DKSF?
Som medlem får du muligheten til å bli med å påvirke Høyres politikk, og sette ditt preg på hvordan Norge skal utvikles i fremtiden. Du får mulighet til å delta i samfunnsdebatten og utvikle et unikt nettverk.

Vi arrangerer en rekke sosiale, politiske og faglige arrangementer. Dette i tillegg til å ha skoleringer, gjesteforelesere og andre former for politisk trening.

• et spennende sosialt og faglig medlemstilbud
• muligheten til å lære ferdigheter som er nyttig senere
• muligheten til å delta på studieturer og internasjonale konferanser
• gjesteforelesninger og konferanser med noen av Norges fremste ledere på sine felt